Ontmoet onze docenten!

Onderstaand zijn onze docenten te vinden met ieder hun eigen verhaal. Wil  jij onze docenten beter leren kennen? Klik dan op de foto van de docent!

LISA VAN BEEK

Lisa van Beek

Dansdocent topteam 1 en 2

Voordat ze kon lopen, danste ze al. Als tiener begon ze al met het lesgeven en het laten zien van haar passie aan mensen over de hele wereld. Geen uitdaging te groot voor deze choreografe. Ook al heeft ze ondertussen alles al gezien in de danswereld, ze blijft het geweldig vinden om dansers te coachen in hun talent en een hecht team te vormen. Daarom zet ze zich met haar talenten weer in voor topteam 1 en 2.

Beide teams zullen aan de hand van uitdagende choreo's groeien in onder andere hun danstechniek, -stijl en uitstraling. Hou jij van hard trainen voor wedstrijden en optredens? Hou je ervan het beste in jezelf naar boven halen? Dan zijn deze teams iets voor jou!

Laura Job

Laura Job

Dansdocent Demoteam 2 + Modern Experimental 10+

Ik ben Laura, en ik ga modern experimental geven bij Dance Inc! Wat je mag verwachten van deze lessen is stimulatie en training in en rondom creativiteit. In mijn choreografieën let ik graag op gebruik van accenten in muziek. Ik ga uit van techniek die ik heb geleerd in lessen moderne dans, maar laat mijn passie voor hiphop ook zeker een rol spelen in mijn stijl. In mijn lessen gaan we opzoek naar jouw persoonlijke dansstijl!
Laura van Kouwen

Laura van Kouwen

Dansdocent Demoteam 2

Hi!

Mijn naam is Laura van Kouwen en ik ben 21 jaar. Dit jaar mag ik samen met Laura Job demoteam 1 en 2 les geven! Wij hebben vorig seizoen alleen demoteam 2 lesgegeven, wat een hele toffe ervaring was. Ik kan dus niet wachten om dit seizoen met beide demoteams aan de slag te gaan en iets heel tofs neer te zetten!

Ik dans zelf sinds ik 15 was. Dansen is onderhand een uit-de-hand-gelopen hobby van mij geworden. Naarmate de jaren voorbij vlogen, ben ik meer gaan dansen en meer gaan lesgeven. Nooit had ik verwacht dat ik zoveel plezier in het dansen zou hebben dan dat ik nu doe. Naast het dansen zit ik in mijn afstudeerjaar van mijn opleiding Communicatie aan Windesheim in Zwolle en ben ik zelfstandig ondernemer/freelancer in marketingcommunicatie en grafische vormgeving.

In mijn lessen zal je stijlen tegenkomen zoals hip-hop, african dance, house en nog veel meer. Ik houd van afwisseling en ik zorg ervoor dat mijn leerlingen de ruimte krijgen om dingen te leren die zij zelf graag willen leren. Daarbij staat openheid, discipline en plezier bij mij bovenaan.

Ik hoop je snel te zien in één van mijn lessen!

Thamar van den Broek

Thamar van den Broek

Dansdocent hip-hopteam 3 en Modern Experimental 12+

Hoi!

Ik ben Thamar van den Broek (21) en dit seizoen ga ik hip-hopteam 3 en experimenteel modern team 12+ lesgeven. Ik heb ontzettend veel zin om uitdagende choreografieën en (improvisatie)oefeningen te gaan creëren voor in mijn lessen!

Voor mij is in dans het belangrijkste, dat er steeds nieuwe energie gevoeld kan worden wanneer je jezelf uitdaagt (of uitgedaagd wordt) en je gevoel (leert) te uiten door dans. Daarvoor is het nodig om te ontdekken en ontwikkelen wie jij als danser bent. Verbinding met anderen is belangrijk om je eigen dansidentiteit te ontwikkelen. Vandaar dat ik vooral tijdens de experimenteel moderne lessen ook veel improvisatie oefeningen zal aanbieden in een groep, waarbij je vaak ook in een bepaalde verhouding staat tot anderen tijdens het dansen.

Tot op de dansvloer!

ANNA MENDEL

Anna Mendel

Dansdocent topteam 3 en hip-hopteam 2

Hoihoi!

Ik ben Anna, 17 jaar oud en 6 jaar een danseres. De afgelopen twee jaar heb ik zoveel plezier gehad met lesgeven dat ik het dit jaar weer ga doen! Nu ga ik niet alleen niveau 2 lesgeven, maar ik ga ook de uitdaging aan met het jonge talent, topteam 3!

Het leukste aan dansen vind ik dat het op zoveel manieren te gebruiken is. Dans kan je uitlaatklep zijn voor bepaalde gevoelens, het kan mensen entertainen en het kan ook een verhaal vertellen.

In mijn lessen zul je daarom niet alleen choreo’s aangeleerd krijgen, maar ook bezig gaan met andere opdrachten met het doel je ook echt een betere danser te maken.

Hopelijk tot in mijn les!

Perseverance Blanksma

Dansdocent hip-hopteam 1 & 4

Hey, mijn naam is Perseverance
Yes! Mijn passie is Dansen!!

Leuk dat je op mijn verhaaltje hebt geklikt.
Nou, ik ben 16 jaartjes jong  en dans al sinds mijn vijfde jaar. Eerst heb ik klassiek ballet gedaan maar na ruim vijf jaar ben ik me gaan verdiepen in andere dansstijlen waaronder modern, jazz en hip-hop. Ik heb meerdere jaren les gehad bij de Creative Art School in Veenendaal en Dance Studio Bennekom.
Ook zingen en spelen vind ik leuk. Ik heb gedanst in de musicals ‘Tijd’ en ‘Tarzan’. En vorig jaar de hoofdrol gespeelt in de musical ‘Shrek’, dat is weer eens wat anders in een ‘ezelpakje’.
In mijn vrije tijd vind je me vaak met oortjes in, al zoekend naar goede muziek of nieuwe ideeën. Soms een beetje pingelen achter de piano of het verhaal in een dans ontdekken.

Nu ben ik bij deze geweldige dansschool terecht gekomen en mag ik in Topteam 1 dansen en les gaan geven aan Hip-hop team 4.
Kom je ook een kijkje nemen?
Zie je snel…

Perseverance

John-Eduard

Breakdance docent beginners en gevorderden

John-Eduard Verhulsdonk in de breakingscene beter bekend als Martinez, kwam op zijn 12de in aanraking met Breakdance in Florida U.S.A.

Pas nadat hij van Curaçao naar Nederland verhuisde was hij steeds vaker in de dansscene te vinden.Met zijn toenmalige groep Streetbreakerz ging hij alle nationale battles af. In het jaar 2004 begon hij in Arnhem met de opleiding voor dansdocent.Deze heeft hij in 2008 succesvol afgerond.

Ondertussen maakte hij deel uit van de groep EXG (Extraordinary Gentlemen) waarmee hij tot vandaag over de hele wereld battlet. Naast het geven van danslessen is hij ook actief als internationale DJ onder de naam “M-Colombia”. Zijn passie is om zijn passie en skills door te geven aan de volgende generatie.

WASSIM JOUHRI

Wassim Jouhri

Dansdocent Popping & Locking

Mijn naam is Wassim Jouhri, een danser gespecialiseerd in de dans stijl Popping. Ik ben afgestudeerd kok aan de Hotelschool Amersfoort en danser aan De Dansopleiding in Utrecht. Ik werk parttime als kok in een restaurant en geef daarnaast dansles.

5 jaar geleden begon ik met danslessen volgen in Amersfoort. Nadat het iets te duur werd, ben ik op straat verder gaan trainen en hier ontstond een van de crews waar ik nu in zit: B-Funk. Dankzij B-Funk en De Dansopleiding heb ik veel mogen leren en ontdekken op het gebied van dans. Samen met mijn twee andere crews genaamd Vongola en Class 3-E doe ik ook regelmatig mee aan Battles.

Een van de dromen die ik heb is samen met mijn crews reizen naar vele plekken van de wereld om kennis op te doen en te mogen delen met andere dansers.

Cherifa Turner

Stagiaire Evenementen Medewerker

Hey, mijn is Cherifa Turner en ben 19 jaar oud.
Sinds mijn vierde dans ik al. Het begon met ballet, later in mijn dans leven jazzballet, hiphop en spitzen.

Na dat ik was gestopt met jazzballet op de leeftijd 10 ging er een nieuwe deur
voor mij open voor hiphop. Sinds dien is mijn passie voor dansen alleen maar gegroeid.
Door een drukke periode in mijn leven door eind examens. Is ballet en spitzen verwaterd enben ik zonder dat ik het zelf door had mee gestopt… spijtig.

Momenteel dans ik 1 keer per week hiphop in mijn vrije tijd en geniet er elke week van.
Momenteel studeer ik de opleiding evenementen organisatie in Zwolle, ik zit in het tweede leerjaar.

Ik ben momenteel de evenement stagiaire binnen Dance Inc. en ZERO tot 8 februari 2019. Ik hou ik mij onder andere bezig met evenementen plannen, locaties zoeken voor de videoclips en aankleding van de video’s.

Dance Inc. geeft mij de vrijheid om verschillende werkzaam in en buiten kantoor te doen.
Omdat ik ook buiten kantoor bezig ben leer ik meer, plaats dat ik alleen maar voor mijn
computerscherm zit.

Timsie Blyer

Dansdocent Demoteam 1 en Hip-hopteam 5

Hallo,

Mijn naam is Timsie Blyer ik ben 22 jaar en ik kom uit Utrecht.

Sinds ik klein ben hou ik al van dans en ging van dansen voor de tv naar dansen buiten op straat rond mijn 15e kwam ik in aanraking met de crew Grizzly Madness samen met hun ben ik mijn avontuur in dans eigenlijk echt gestart. Veel trainen jammen en plezier maken was onze bezigheid.

Dat uiteindelijk op me 17e uitliep op de vraag of ik les wilde gaan geven in het buurthuis. Na een tijdje dat te hebben gedaan wist ik dat dit het is! het plezier dat ik heb in dans doorgeven aan me leerlingen gaf me zoveel voldoening dat ik besloot om aan een dans opleiding te beginnen bij de Utrechtse dans academie.

Mijn droom is uiteindelijk zoveel mogelijk mensen te inspireren met mijn dans of dat in het werkveld is of voor de klas maakt voor mij niet uit zolang ik maar iets kan meegeven.
In mijn lessen staan energie en plezier vooraan daarnaast is het ook altijd belangrijk om techniek bij te houden in de vorm van korte 'drills'

Ik hoop jullie graag een keer in mijn les te zien, hoe meer zielen hoe meer vreugd !