Ontmoet onze docenten!

Onderstaand zijn onze docenten te vinden met ieder hun eigen verhaal. Wil  jij onze docenten beter leren kennen? Klik dan op de foto van de docent!

Laura Job

Laura Job

Dansdocent Perform 12+ en 16+ , Modern Experimental 10+ hip-hopteam 2

Ik ben Laura, en ik geef modern experimental geven bij Dance Inc! Wat je mag verwachten van deze lessen is stimulatie en training in en rondom creativiteit. In mijn choreografieën let ik graag op gebruik van accenten in muziek. Ik ga uit van techniek die ik heb geleerd in lessen moderne dans, maar laat mijn passie voor hiphop ook zeker een rol spelen in mijn stijl. In mijn lessen gaan we opzoek naar jouw persoonlijke dansstijl!
Laura van Kouwen

Laura van Kouwen

Dansdocent Perform 12 en 16+

Hi!

Mijn naam is Laura van Kouwen en ik ben 21 jaar. Dit jaar mag ik samen met Laura Job demoteam 1 en 2 les geven! Wij hebben vorig seizoen alleen demoteam 2 lesgegeven, wat een hele toffe ervaring was. Ik kan dus niet wachten om dit seizoen met beide demoteams aan de slag te gaan en iets heel tofs neer te zetten!

Ik dans zelf sinds ik 15 was. Dansen is onderhand een uit-de-hand-gelopen hobby van mij geworden. Naarmate de jaren voorbij vlogen, ben ik meer gaan dansen en meer gaan lesgeven. Nooit had ik verwacht dat ik zoveel plezier in het dansen zou hebben dan dat ik nu doe. Naast het dansen zit ik in mijn afstudeerjaar van mijn opleiding Communicatie aan Windesheim in Zwolle en ben ik zelfstandig ondernemer/freelancer in marketingcommunicatie en grafische vormgeving.

In mijn lessen zal je stijlen tegenkomen zoals hip-hop, african dance, house en nog veel meer. Ik houd van afwisseling en ik zorg ervoor dat mijn leerlingen de ruimte krijgen om dingen te leren die zij zelf graag willen leren. Daarbij staat openheid, discipline en plezier bij mij bovenaan.

Ik hoop je snel te zien in één van mijn lessen!

Thamar van den Broek

Thamar van den Broek

Dansdocent hip-hopteam 3 en Modern Experimental 12+ en Compete 16+

Hoi!

Ik ben Thamar van den Broek (21) en dit seizoen ga ik hip-hopteam 3 en experimenteel modern team 12+ lesgeven. Ik heb ontzettend veel zin om uitdagende choreografieën en (improvisatie)oefeningen te gaan creëren voor in mijn lessen!

Voor mij is in dans het belangrijkste, dat er steeds nieuwe energie gevoeld kan worden wanneer je jezelf uitdaagt (of uitgedaagd wordt) en je gevoel (leert) te uiten door dans. Daarvoor is het nodig om te ontdekken en ontwikkelen wie jij als danser bent. Verbinding met anderen is belangrijk om je eigen dansidentiteit te ontwikkelen. Vandaar dat ik vooral tijdens de experimenteel moderne lessen ook veel improvisatie oefeningen zal aanbieden in een groep, waarbij je vaak ook in een bepaalde verhouding staat tot anderen tijdens het dansen.

Tot op de dansvloer!

Perseverance Blanksma

Dansdocent Compete 12+ & afro

Hi, Ik ben Perseverance

Awesome dat je op mijn verhaaltje hebt geklikt!
Ik ben meestal te vinden waar eten is en wordt gemaakt…. of heb mijn oortjes in en ben op zoek naar goede nummers, mooie muziek of nieuwe ideeën. Verder ben ik een trotse dansstudent.

Ik dans al sinds ik vijf jaar oud ben. Eerst heb ik klassiek ballet gedaan maar na ruim vijf jaar ben ik me gaan verdiepen in andere dansstijlen waaronder modern, jazz en hip-hop. Ik heb meerdere jaren les gehad bij de Creative Art School in Veenendaal en Dance Studio Bennekom. Ook heb ik in verschillende musicals meegedaan.

In 2017 ben ik bij deze geweldige dansschool terecht gekomen en heb gedanst in Topteam 1 en les gegeven aan hip-hop team 1 en 4!!!
Komend jaar mag ik lesgeven aan ‘Compete 12+’ en … jazeker… een nieuwe dansstijl binnen Dance Inc: Afro !!

Kom je ook een kijkje nemen?
Je bent van harte welkom
Perseverance

John-Eduard

Breakdance docent beginners en gevorderden

John-Eduard Verhulsdonk in de breakingscene beter bekend als Martinez, kwam op zijn 12de in aanraking met Breakdance in Florida U.S.A.

Pas nadat hij van Curaçao naar Nederland verhuisde was hij steeds vaker in de dansscene te vinden.Met zijn toenmalige groep Streetbreakerz ging hij alle nationale battles af. In het jaar 2004 begon hij in Arnhem met de opleiding voor dansdocent.Deze heeft hij in 2008 succesvol afgerond.

Ondertussen maakte hij deel uit van de groep EXG (Extraordinary Gentlemen) waarmee hij tot vandaag over de hele wereld battlet. Naast het geven van danslessen is hij ook actief als internationale DJ onder de naam “M-Colombia”. Zijn passie is om zijn passie en skills door te geven aan de volgende generatie.

WASSIM JOUHRI

Wassim Jouhri

Dansdocent Popping & Locking

Mijn naam is Wassim Jouhri, een danser gespecialiseerd in de dans stijl Popping. Ik ben afgestudeerd kok aan de Hotelschool Amersfoort en danser aan De Dansopleiding in Utrecht. Ik werk parttime als kok in een restaurant en geef daarnaast dansles.

5 jaar geleden begon ik met danslessen volgen in Amersfoort. Nadat het iets te duur werd, ben ik op straat verder gaan trainen en hier ontstond een van de crews waar ik nu in zit: B-Funk. Dankzij B-Funk en De Dansopleiding heb ik veel mogen leren en ontdekken op het gebied van dans. Samen met mijn twee andere crews genaamd Vongola en Class 3-E doe ik ook regelmatig mee aan Battles.

Een van de dromen die ik heb is samen met mijn crews reizen naar vele plekken van de wereld om kennis op te doen en te mogen delen met andere dansers.

Timsie Blyer

Dansdocent

Hallo,

Mijn naam is Timsie Blyer ik ben 22 jaar en ik kom uit Utrecht.

Sinds ik klein ben hou ik al van dans en ging van dansen voor de tv naar dansen buiten op straat rond mijn 15e kwam ik in aanraking met de crew Grizzly Madness samen met hun ben ik mijn avontuur in dans eigenlijk echt gestart. Veel trainen jammen en plezier maken was onze bezigheid.

Dat uiteindelijk op me 17e uitliep op de vraag of ik les wilde gaan geven in het buurthuis. Na een tijdje dat te hebben gedaan wist ik dat dit het is! het plezier dat ik heb in dans doorgeven aan me leerlingen gaf me zoveel voldoening dat ik besloot om aan een dans opleiding te beginnen bij de Utrechtse dans academie.

Mijn droom is uiteindelijk zoveel mogelijk mensen te inspireren met mijn dans of dat in het werkveld is of voor de klas maakt voor mij niet uit zolang ik maar iets kan meegeven.
In mijn lessen staan energie en plezier vooraan daarnaast is het ook altijd belangrijk om techniek bij te houden in de vorm van korte 'drills'

Ik hoop jullie graag een keer in mijn les te zien, hoe meer zielen hoe meer vreugd !

Fleur Schekman

Dansdocent Compete & perform 8+

Hey! 🙂

Mijn naam is Fleur Schekman en dit jaar ben ik een nieuwe docent bij Dance Inc!

Vanaf mijn 7e dans ik al hiphop maar ik heb al een hoop stijlen achter de rug zoals ballet en show! Dansen is altijd al een enorm deel van mijn leven geweest en ik heb enorm veel zin om nu ook les te gaan geven!

In mijn les vind ik het belangrijk dat je samen een team vormt, dat je echt samen danst. Maar ik vind het ook super tof om je echt je eigen stijl te laten ontwikkelen, dus dat gaan we ook zeker doen!

Ik hoop je te zien in mijn les en samen met je te dansen 🙂

Daniel Maliy

Manager

Daniël Maliy heeft al heel wat jaren achter de rug op het gebied van dans en podiumkunsten.

Meer dan 20 jaar geleden was hij ooit begonnen met Tapdance, dat later de interesse opwekte voor Breakdance, diverse Hip-Hop stijlen en uiteindelijk Dans en Choreografie in de breedste betekenis van deze woorden.

Dankzij zijn intensieve trainingen heeft hij het genoegen gehad om mee te kunnen doen aan verschillende tv-programma’s.
- Met een Tap Dans act in de studio bij het programma Bananasplit (lang geleden).
- Persoonlijk geselecteerd door Dan Karate voor de selectie groep van The Ultimate Dance (2011).
- Halve finalist van Hollands Got Talent (2012).
- Finalist bij het programma Ninja Warrior (2017).
- Het succesvol uitvoeren van de uitdaging bij Wedden Dat Ik Het Kan (2017).

Op het gebied van Dans en podiumkunsten:
- Drie maal winnaar van “De Beste Choreografie” bij een nationale choreografie wedstrijd The Hague Moves (2007, 2008, 2011).
- Auteur van het boek over het objectief meten en beoordelen van dans: Judging Dance Battles.
- Verantwoordelijk voor het ontwikkelen en schrijven van de opleidingen voor De Dans Academie.
- Werkzaam geweest als internationale dans jurylid (in Nederland, Tsjechië en Frankrijk), waaronder ook als hoofdjurylid tijdens de Europese Breakdance kampioenschap R16 (2013).

- Werkzaam geweest voor Codarts (internationale universiteit voor kunst).
- Werkzaam geweest voor TROS (media groep).
- Werkzaam geweest voor RTL (media groep).
- Werkzaam geweest voor Talpa (media groep).
- Werkzaam geweest als Europees Vertegenwoordiger van de internationale dans organisatie OUR B-Boys (gevestigd in Korea).

- Als artistiek leider en stage-performer winnaar van de Cosplay wereldkampioenschap C4 (2016)
- Als artistiek leider en stage-performer gewerkt voor Dutch Comic Con (+35.000 bezoekers)
- Als artistiek leider en stage-performer gewerkt voor Yorkshire Cosplay Con in Engeland
- Als artistiek leider en stage-performer gewerkt voor Salon Del Manga in Barcelona (+150.000 bezoekers)

Nu heel wat jaren later functioneert Daniël naast zijn verschillende projecten en activiteiten ook als manager en artistiek leider van Dance Inc!