Ontmoet onze dansers!

Onderstaand zijn onze docenten te vinden met ieder hun eigen verhaal. Wil  jij onze docenten beter leren kennen, klik dan op de foto van de docent!

Sietske de Kievit

Dansdocent team STUDANCE & SALT

``Een dans betekent niets wanneer de danser zijn gevoel er niet in legt.``

Studenten hebben mijn hart! Na zelf 5 jaar te hebben gestudeerd en volop van het studentenleven te hebben genoten, werk ik nu twee jaar bij Athletes in Action. Ik ben Sietske de Kievit en ik ben 25 jaar. Dansen is een van mijn passies, en het zit in me om een hiphopgroep met potentie naar een hoger level te brengen. Wanneer ik mijn gevoel in dans leg, ontstaat er een nieuwe wereld. Dans is een taal die spreekt wanneer er niet genoeg woorden meer zijn.

Mij kan je herkennen aan details, flow en verhaal. Ben je benieuwd? Kom gerust een keer kijken bij STUDANCE!

Thamar van den Broek

Dansdocent team 1

‘’Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It’s the rhythm of your life. It’s the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.’’ – Jacques d’Ambroise

Mijn naam is Thamar van den Broek (20). Een leven zonder Dans kan ik mij niet herinneren en ook niet voorstellen. De quote hierboven beschrijft wat ik bij Dans voel. Dans is het ritme van het leven.

Vanaf mijn derde levensjaar begon ik met het volgen van danslessen. In mijn 17 jaar danservaring heb ik allerlei verschillende stijlen gedaan, zoals bijvoorbeeld klassiek ballet, modern/jazz, showdance en hiphop. Zelf heb ik voornamelijk lesgegeven in hiphop, maar zo hier en daar heb ik ook modern lessen gegeven.

Verder volg ik de pabo op het Windesheim en zal ik in september mijn laatste jaar starten. Ik heb een minor ‘Drama- en Theaterspecialist in de school’ gevolgd en daarmee ook nog een hoop ervaring in het geven van verdiepende dramalessen.
Ik ben heel blij dat ik hip-hopteam 1 mag overnemen van Marit, zodat ik mijn passie voor Dans kan gaan overbrengen op de jongere dansers. Ik kijk er ontzettend naar uit en ik hoop je gauw te zien in mijn lessen!

Lisa van Beek

Dansdocent topteam 2 en Hip-hopteam 3

Geen uitdaging te groot voor deze choreografe, ze heeft ondertussen alles al gezien in de danswereld, maar blijft het geweldig vinden om jong talent verder te coachen en een hecht team te vormen. Daarom zet ze zich met haar talenten weer in voor team 3 en topteam 2. Beide teams zullen aan de hand van uitdagende choreos groeien in onder andere hun dansstijl, -techniek en uitstraling.

Stijlen: hip-hop, hip-hop lyrical, afro en dancehall.

Rushil Changoer

Dansdocent

Mijn naam is Rushil Changoer (23) In de tien jaar dat ik dans heb ik veel mogen optreden, lesgeven en veel inspiratie mogen op doen. Dit jaar ga ik het topteam meenemen in de basis van verschillende dansstijlen waarin zij zich gaan ontwikkelen tot performers. Naast het dansen ben ik bezig met de studie Toegepaste Psychologie en heb ik mijn eigen stichting waar ik mij inzet voor kwetsbare mensen. Ik ben erg gedreven en altijd opzoek naar de persoonlijke groei van mijn leerlingen, dit jaar gaat leuk worden! ‘Lets Go’

Perseverance

Hip-hopteam 4 docent

Hey, mijn naam is Perseverance
Yes! Mijn passie is Dansen!!

Leuk dat je op mijn verhaaltje hebt geklikt.
Nou, ik ben 16 jaartjes jong  en dans al sinds mijn vijfde jaar. Eerst heb ik klassiek ballet gedaan maar na ruim vijf jaar ben ik me gaan verdiepen in andere dansstijlen waaronder modern, jazz en hip-hop. Ik heb meerdere jaren les gehad bij de Creative Art School in Veenendaal en Dance Studio Bennekom.
Ook zingen en spelen vind ik leuk. Ik heb gedanst in de musicals ‘Tijd’ en ‘Tarzan’. En vorig jaar de hoofdrol gespeelt in de musical ‘Shrek’, dat is weer eens wat anders in een ‘ezelpakje’.
In mijn vrije tijd vind je me vaak met oortjes in, al zoekend naar goede muziek of nieuwe ideeën. Soms een beetje pingelen achter de piano of het verhaal in een dans ontdekken.

Nu ben ik bij deze geweldige dansschool terecht gekomen en mag ik in Topteam 1 dansen en les gaan geven aan Hip-hop team 4.
Kom je ook een kijkje nemen?
Zie je snel…

Perseverance

Anna Mendel

Dansdocent team 2

Hoihoi!

Ik ben Anna Mendel en ik ben 16 jaar. In mijn dagelijks leven ben ik vooral bezig met mijn VWO-diploma halen en natuurlijk dansen. Ik dans nu ongeveer 6 jaar waarvan 4 bij Dance Inc. Vorig jaar ben ik begonnen met lesgeven waar ik veel energie heb ingestopt maar ook heb uitgehaald. Het mooie aan lesgeven vind ik de blije gezichtjes wanneer leerlingen iets hebben bereikt waarvoor ze hard hebben moeten oefenen. Dat sluit weer mooi aan bij mijn motto: Oefening baart kunst!
In mijn lessen wordt de nadruk gelegd op uitstraling, energie en strakheid.

Ben je benieuwd? Kom dan zeker een keer kijken bij niveau 2!

Laura van Kouwen

Dansdocent Demoteam 2

Hi!
Mijn naam is Laura van Kouwen en ik ben 20 jaar. Vorig jaar was ik de docente van hiphopteam 2B. Dit jaar mag ik, samen met Laura Job, les geven aan de teams Clipdance en Demoteam 2. Naast het lesgeven dans ik dit jaar in Topteam 1, onder leiding van Rushil Changoer.
Dansen doe ik sinds mijn 15e jaar en ik heb nog nooit zoveel plezier in dansen gehad als dat ik nu heb. Naast dansen bij Dance Inc. geef ik nu ook les in Ermelo. Daarbij ben ik een gecertificeerde hiphop dansdocente, doordat ik een opleiding heb gevolgd bij De Dansacademie. Wat ik naast dansen doe? Derdejaars communicatiestudente zijn op Windesheim en blogger voor Studentmind.
In mijn lessen zal je stijlen tegenkomen zoals house, african dance, popping, locking en nog veel meer. Ik houd van afwisseling en ik zorg ervoor dat leerlingen de ruimte krijgen om dingen te leren die zij zelf graag willen leren. Daarbij staat openheid, discipline en plezier bij mij bovenaan.
Ik hoop je snel te zien in één van mijn lessen!

Laura Job

Dansdocent Demoteam 2

Hoi! Ik ben Laura Job, (op Dance-Inc word ik niet anders genoemd dan ``Job Job``!). Ik mag dit jaar de herfst voor de 18e keer meemaken. Ik mag ook voor het eerst dansles geven bij Dance-Inc en ik ben er super enthousiast om! Naast het lesgeven dans ik zelf mee in topteam 1.

Dingen die ik ontzettend belangrijk in het leven vind zijn God, vrienden, dansen, lezen & educatie. Van nature ben ik wat filosofisch en ondernemend ingesteld.
Afgelopen juni heb ik mijn havo-diploma in ontvangst genomen. Ik heb besloten om nog even op de middelbare school door te brengen, dus ik doe momenteel nog 2 jaar VWO.

Mijn danservaring is nu zo'n 6 jaar en reikt van show-dance tot modern, salsa tot hiphop. Behalve de danslessen die ik voor mezelf genomen heb, ben ik dit jaar opgeleid tot hiphop docent op de dansacademie, waar ik slaagde met een theoriescore van 93% :D.

Wat mij onderscheidt als danseres is mijn creativiteit, doelgerichtheid, en de boodschap die ik probeer over te brengen door middel van dans. Het allerbelangrijkste in dans, maar ook in het leven vind ik het uitdragen van de Liefde. Ik geloof dat dans een super krachtig middel is om mensenharten te bereiken.

Ik hoop je aankomend seizoen te zien bij clipdance (lyrical/hiphop) en demoteam 2 (hiphop)!

Marieke van der Kolk

Dansdocent Hip-hopteam 5

Hoi! Mijn naam is Marieke van der Kolk, ik ben 18 jaar en ik volg de studie evenementenorganisatie op Landstede. Ik dans vanaf mijn 5e al verschillende stijlen en doe dit nog steeds met veel plezier. Ik heb jaren gedanst in het topteam, maar daar ben ik vorig jaar mee gestopt. Dit is mijn tweede jaar als docent bij Dance Inc en dit jaar mag ik niveau 5 lesgeven! Een hele gave uitdaging waar ik veel zin in heb. Zie ik jou in mijn les?

John-Eduard

Breakdance docent

John-Eduard Verhulsdonk in de breakingscene beter bekend als Martinez, kwam op zijn 12de in aanraking met Breakdance in Florida U.S.A.
Pas nadat hij van Curaçao naar Nederland verhuisde was hij steeds vaker in de dansscene te vinden.Met zijn toenmalige groep Streetbreakerz ging hij alle nationale battles af. In het jaar 2004 begon hij in Arnhem met de opleiding voor dansdocent.Deze heeft hij in 2008 succesvol afgerond.
Ondertussen maakte hij deel uit van de groep EXG (Extraordinary Gentlemen) waarmee hij tot vandaag over de hele wereld battlet. Naast het geven van danslessen is hij ook actief als internationale DJ onder de naam “M-Colombia”. Zijn passie is om zijn passie en skills door te geven aan de volgende generatie.

Mart Volkers

Workshop docent

Hey! Ik ben Mart Volkers. Momenteel ben ik 18 jaar en ik ben opgegroeid in Hardenberg. Tegenwoordig woon ik in Groningen voor mijn opleiding bij Lucia Marthas Institute for performing arts (Dance Academie) waar ik me verder zal ontwikkelen in vrijwel alle dansstijlen waaronder ballet, modern, jazz, tap en urban.

Ik heb in 2017 mijn VMBO-Kader afgerond, eerst wilde ik Sport & bewegen gaan doen maar dat bleek al vrij snel niks voor mij te zijn. Dit omdat er te weinig dans in voor kwam voor mij. Nou heb ik op 18 Maart 2018 auditie gedaan bij Lucia Marthas en met heel veel trots ben ik aangenomen met een groene kaart! Dit houdt in dat ik geen 2e auditie hoef te doen als herkansing maar in 1 keer ben aangenomen. Komende 3 september 2018 mag ik officieel beginnen aan de dans academie en mezelf nog verder ontwikkelen in het dansen.

Wat mij nou echt mij maakt is het sociale contact met mensen om me heen, ik hou er van om mijn passie en ideeën te delen met anderen door middel van dans.

Ik ben begonnen toen ik 6 was met dansen en dat was breakdance, daar ben ik mee doorgegaan tot ongeveer mijn 11e levensjaar. Daarna ben ik door gegaan met streetdance wat ik gedaan heb tot en met mijn 16e, nu doe ik voornamelijk hiphop en is mijn ‘’mainstyle’’; popping en locking. Ik ben het meest gericht op techniek en beheersing van het lichaam om zo jezelf te kunnen laten zien met de kleinste details in een beweging.