Ontmoet onze docenten!

Onderstaand zijn onze docenten te vinden met ieder hun eigen verhaal. Wil  jij onze docenten beter leren kennen? Klik dan op de foto van de docent!

LISA VAN BEEK

Lisa van Beek

Dansdocent topteam 1 en 2

Voordat ze kon lopen, danste ze al. Als tiener begon ze al met het lesgeven en het laten zien van haar passie aan mensen over de hele wereld. Geen uitdaging te groot voor deze choreografe. Ook al heeft ze ondertussen alles al gezien in de danswereld, ze blijft het geweldig vinden om dansers te coachen in hun talent en een hecht team te vormen. Daarom zet ze zich met haar talenten weer in voor topteam 1 en 2.

Beide teams zullen aan de hand van uitdagende choreo's groeien in onder andere hun danstechniek, -stijl en uitstraling. Hou jij van hard trainen voor wedstrijden en optredens? Hou je ervan het beste in jezelf naar boven halen? Dan zijn deze teams iets voor jou!

Laura Job

Laura Job

Dansdocent Demoteam 1 en 2 + Modern Experimental 8+

Ik ben Laura, en ik ga modern experimental geven bij Dance Inc! Wat je mag verwachten van deze lessen is stimulatie en training in en rondom creativiteit. In mijn choreografieën let ik graag op gebruik van accenten in muziek. Ik ga uit van techniek die ik heb geleerd in lessen moderne dans, maar laat mijn passie voor hiphop ook zeker een rol spelen in mijn stijl. In mijn lessen gaan we opzoek naar jouw persoonlijke dansstijl!
Laura van Kouwen

Laura van Kouwen

Dansdocent Demoteam 1 en 2 + Studance

Hi!

Mijn naam is Laura van Kouwen en ik ben 21 jaar. Dit jaar mag ik samen met Laura Job demoteam 1 en 2 les geven! Wij hebben vorig seizoen alleen demoteam 2 lesgegeven, wat een hele toffe ervaring was. Ik kan dus niet wachten om dit seizoen met beide demoteams aan de slag te gaan en iets heel tofs neer te zetten!

Ik dans zelf sinds ik 15 was. Dansen is onderhand een uit-de-hand-gelopen hobby van mij geworden. Naarmate de jaren voorbij vlogen, ben ik meer gaan dansen en meer gaan lesgeven. Nooit had ik verwacht dat ik zoveel plezier in het dansen zou hebben dan dat ik nu doe. Naast het dansen zit ik in mijn afstudeerjaar van mijn opleiding Communicatie aan Windesheim in Zwolle en ben ik zelfstandig ondernemer/freelancer in marketingcommunicatie en grafische vormgeving.

In mijn lessen zal je stijlen tegenkomen zoals hip-hop, african dance, house en nog veel meer. Ik houd van afwisseling en ik zorg ervoor dat mijn leerlingen de ruimte krijgen om dingen te leren die zij zelf graag willen leren. Daarbij staat openheid, discipline en plezier bij mij bovenaan.

Ik hoop je snel te zien in één van mijn lessen!

Thamar van den Broek

Thamar van den Broek

Dansdocent hip-hopteam 3 en Modern Experimental 12+

‘’Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It’s the rhythm of your life. It’s the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.’’ – Jacques d’Ambroise

Mijn naam is Thamar van den Broek (20). Een leven zonder Dans kan ik mij niet herinneren en ook niet voorstellen. De quote hierboven beschrijft wat ik bij Dans voel. Dans is het ritme van het leven.

Vanaf mijn derde levensjaar begon ik met het volgen van danslessen. In mijn 17 jaar danservaring heb ik allerlei verschillende stijlen gedaan, zoals bijvoorbeeld klassiek ballet, modern/jazz, showdance en hiphop. Zelf heb ik voornamelijk lesgegeven in hiphop, maar zo hier en daar heb ik ook modern lessen gegeven.

Verder volg ik de pabo op het Windesheim en zal ik in september mijn laatste jaar starten. Ik heb een minor ‘Drama- en Theaterspecialist in de school’ gevolgd en daarmee ook nog een hoop ervaring in het geven van verdiepende dramalessen.
Ik ben heel blij dat ik hip-hopteam 1 mag overnemen van Marit, zodat ik mijn passie voor Dans kan gaan overbrengen op de jongere dansers. Ik kijk er ontzettend naar uit en ik hoop je gauw te zien in mijn lessen!

ANNA MENDEL

Anna Mendel

Dansdocent topteam 3 en hip-hopteam 2

Hoihoi!

Ik ben Anna, 17 jaar oud en 6 jaar een danseres. De afgelopen twee jaar heb ik zoveel plezier gehad met lesgeven dat ik het dit jaar weer ga doen! Nu ga ik niet alleen niveau 2 lesgeven, maar ik ga ook de uitdaging aan met het jonge talent, topteam 3!

Het leukste aan dansen vind ik dat het op zoveel manieren te gebruiken is. Dans kan je uitlaatklep zijn voor bepaalde gevoelens, het kan mensen entertainen en het kan ook een verhaal vertellen.

In mijn lessen zul je daarom niet alleen choreo’s aangeleerd krijgen, maar ook bezig gaan met andere opdrachten met het doel je ook echt een betere danser te maken.

Hopelijk tot in mijn les!

Perseverance Blanksma

Dansdocent hip-hopteam 4

Hey, mijn naam is Perseverance
Yes! Mijn passie is Dansen!!

Leuk dat je op mijn verhaaltje hebt geklikt.
Nou, ik ben 16 jaartjes jong  en dans al sinds mijn vijfde jaar. Eerst heb ik klassiek ballet gedaan maar na ruim vijf jaar ben ik me gaan verdiepen in andere dansstijlen waaronder modern, jazz en hip-hop. Ik heb meerdere jaren les gehad bij de Creative Art School in Veenendaal en Dance Studio Bennekom.
Ook zingen en spelen vind ik leuk. Ik heb gedanst in de musicals ‘Tijd’ en ‘Tarzan’. En vorig jaar de hoofdrol gespeelt in de musical ‘Shrek’, dat is weer eens wat anders in een ‘ezelpakje’.
In mijn vrije tijd vind je me vaak met oortjes in, al zoekend naar goede muziek of nieuwe ideeën. Soms een beetje pingelen achter de piano of het verhaal in een dans ontdekken.

Nu ben ik bij deze geweldige dansschool terecht gekomen en mag ik in Topteam 1 dansen en les gaan geven aan Hip-hop team 4.
Kom je ook een kijkje nemen?
Zie je snel…

Perseverance

VERALINDE VRIJHOF

Veralinde Vrijhof

Dansdocent hip-hopteam 1

John-Eduard

Breakdance docent beginners en gevorderden

John-Eduard Verhulsdonk in de breakingscene beter bekend als Martinez, kwam op zijn 12de in aanraking met Breakdance in Florida U.S.A.

Pas nadat hij van Curaçao naar Nederland verhuisde was hij steeds vaker in de dansscene te vinden.Met zijn toenmalige groep Streetbreakerz ging hij alle nationale battles af. In het jaar 2004 begon hij in Arnhem met de opleiding voor dansdocent.Deze heeft hij in 2008 succesvol afgerond.

Ondertussen maakte hij deel uit van de groep EXG (Extraordinary Gentlemen) waarmee hij tot vandaag over de hele wereld battlet. Naast het geven van danslessen is hij ook actief als internationale DJ onder de naam “M-Colombia”. Zijn passie is om zijn passie en skills door te geven aan de volgende generatie.

WASSIM JOUHRI

Wassim Jouhri

Dansdocent Popping & Locking

Mijn naam is Wassim Jouhri, een danser gespecialiseerd in de dans stijl Popping. Ik ben afgestudeerd kok aan de Hotelschool Amersfoort en danser aan De Dansopleiding in Utrecht. Ik werk parttime als kok in een restaurant en geef daarnaast dansles.

5 jaar geleden begon ik met danslessen volgen in Amersfoort. Nadat het iets te duur werd, ben ik op straat verder gaan trainen en hier ontstond een van de crews waar ik nu in zit: B-Funk. Dankzij B-Funk en De Dansopleiding heb ik veel mogen leren en ontdekken op het gebied van dans. Samen met mijn twee andere crews genaamd Vongola en Class 3-E doe ik ook regelmatig mee aan Battles.

Een van de dromen die ik heb is samen met mijn crews reizen naar vele plekken van de wereld om kennis op te doen en te mogen delen met andere dansers.

CLAUDETTE ACQUAVIVA

Claudette Acquaviva

Dansdocent Ballet Contemporary

I'm a modern and contemporary dancer, dance teacher, choreographer and artist, born in Turin, Italy. I began her dancing training with hip hop and then my curiosity made me discover ballet and modern, in specific graham, Horton and Humphrey. During my education I took part in many workshops nationally and internationally. Eventually, I became part of the Arkè’s Ensemble and I had the opportunity to perform with them.
I travelled to Chicago and to New York where she received a scholarship to study in the winter intensive at the Martha Graham School of Contemporary Dance.

In January 2017 I moved to the Netherlands after I passed an audition for the 'Nikki de Graaf Dance Company' and I trained and danced in “Cry Wolf” in June/July 2017 in several cities in the country. And now I'm focussing on my teaching career in The Netherlands, Belgium and Italy.

Mart Volkers

Mart Volkers

Workshop docent

Hey! Ik ben Mart Volkers. Momenteel ben ik 18 jaar en ik ben opgegroeid in Hardenberg. Tegenwoordig woon ik in Groningen voor mijn opleiding bij Lucia Marthas Institute for performing arts (Dance Academie) waar ik me verder zal ontwikkelen in vrijwel alle dansstijlen waaronder ballet, modern, jazz, tap en urban.

Ik heb in 2017 mijn VMBO-Kader afgerond, eerst wilde ik Sport & bewegen gaan doen maar dat bleek al vrij snel niks voor mij te zijn. Dit omdat er te weinig dans in voor kwam voor mij. Nou heb ik op 18 Maart 2018 auditie gedaan bij Lucia Marthas en met heel veel trots ben ik aangenomen met een groene kaart! Dit houdt in dat ik geen 2e auditie hoef te doen als herkansing maar in 1 keer ben aangenomen. Komende 3 september 2018 mag ik officieel beginnen aan de dans academie en mezelf nog verder ontwikkelen in het dansen.

Wat mij nou echt mij maakt is het sociale contact met mensen om me heen, ik hou er van om mijn passie en ideeën te delen met anderen door middel van dans.

Ik ben begonnen toen ik 6 was met dansen en dat was breakdance, daar ben ik mee doorgegaan tot ongeveer mijn 11e levensjaar. Daarna ben ik door gegaan met streetdance wat ik gedaan heb tot en met mijn 16e, nu doe ik voornamelijk hiphop en is mijn ‘’mainstyle’’; popping en locking. Ik ben het meest gericht op techniek en beheersing van het lichaam om zo jezelf te kunnen laten zien met de kleinste details in een beweging.

DORIS DE WIT

Doris de Wit

Dansdocent Jazz