Ontmoet onze docenten!

Onderstaand zijn onze docenten te vinden met ieder hun eigen verhaal. Wil  jij onze docenten beter leren kennen? Klik dan op de foto van de docent!

THAMAR VAN DEN BROEK

Thamar van den Broek

Adult Dance MIX | Hip-Hop Team 3 | Experimenteel Modern

Hoi!
Ik ben Thamar van den Broek.

Mijn grootste motivatie om te dansen en dansles te geven, is dat je steeds nieuwe energie kan voelen wanneer je jezelf uitdaagt (of uitgedaagd wordt) en het (leren) uiten van je gevoel in dans vind ik een bijzonder bevrijdend iets. Verbinding met anderen vind ik belangrijk bij het ontwikkelen van je eigen dansidentiteit, dus ik zal er ook voor zorgen dat jullie als dansers met elkaar in contact komen door middel van improvisatie-oefeningen. Verder zal ik natuurlijk zorgen voor vette choreo’s!

Ik hoop je te zien in mijn lessen!

Thamar

Hannah Regterschot

Hip-Hop Team 1

Hey ! ik ben Hannah!
leuk dat je mijn stukje wilt lezen!
Ik ben 16 jaar oud en mag nu ook les gaan geven aan hiphop team 1.
( super veel zin in yay! )

ik dans nu bij dance inc voor ongeveer 3 jaar en nog altijd met plezier! dansen is voor mij altijd een hou vast geweest. als t even niet lekker ging of juist hartstikke top, hielp dansen mij overal bij.
ik had er altijd plezier in en vond het heerlijk om op te trekken met de mensen in mijn team.

dit is wat ik ook wil bieden voor de kids!
een plekje waar je helemaal je zelf kan zijn, plezier hebt met elkaar en natuurlijk lekker kan dansen!

hopelijk tot snel ! 😘

Timsie Blyer

Compete & Perform 16+

Hallo,

Mijn naam is Timsie Blyer ik ben 23 jaar en ik kom uit Utrecht.

Sinds ik klein ben hou ik al van dans en ging van dansen voor de tv naar dansen buiten op straat rond mijn 15e kwam ik in aanraking met de crew Grizzly Madness samen met hun ben ik mijn avontuur in dans eigenlijk echt gestart. Veel trainen jammen en plezier maken was onze bezigheid.

Dat uiteindelijk op me 17e uitliep op de vraag of ik les wilde gaan geven in het buurthuis. Na een tijdje dat te hebben gedaan wist ik dat dit het is! het plezier dat ik heb in dans doorgeven aan me leerlingen gaf me zoveel voldoening dat ik besloot om aan een dans opleiding te beginnen bij de Utrechtse dans academie.

Mijn droom is uiteindelijk zoveel mogelijk mensen te inspireren met mijn dans of dat in het werkveld is of voor de klas maakt voor mij niet uit zolang ik maar iets kan meegeven.
In mijn lessen staan energie en plezier vooraan daarnaast is het ook altijd belangrijk om techniek bij te houden in de vorm van korte 'drills'

Ik hoop jullie graag een keer in mijn les te zien, hoe meer zielen hoe meer vreugd !

Noa van Bodegom

Hip-Hop Team 2

Heyy! ✨
Ik ben Noa, en mag dit jaar les geven aan hiphop team 2 (yesss feestje🎉💃).

Dansen doe ik al zo lang ik me kan herinneren en helpt me altijd m'n rust te vinden in stressvolle momenten. Ik dans nu meer dan 7 jaar bij dance inc. Hier heb ik veel geleerd en geniet van de gezellige lessen. Dance inc. voelt als een grote 'familie' waar je veel vrienden kan maken en nieuwe mensen kan leren kennen, een plek waar je je passie voor dansen mag laten groeien en totaal je gekke zelf mag zijn. ❤️

In mijn lessen wil ik graag de dingen doorgeven waarvan ik zelf altijd heb genoten; een vette dans leren 💥, maar vooral ook heel veel plezier hebben, team spirit 💪🏻, gezelligheid, zorg voor elkaar 💗 en het ontwikkelen van een eigen style.

Hope to see you soon!
Noa 🙋🏼‍♀️💕

Perseverance Blanksma

Hip-Hop Team 4 | Afro Dance

Hi, Ik ben Perseverance

Awesome dat je op mijn verhaaltje hebt geklikt!
Ik ben meestal te vinden waar eten is en wordt gemaakt…. of heb mijn oortjes in en ben op zoek naar goede nummers, mooie muziek of nieuwe ideeën. Verder ben ik een trotse dansstudent.

Ik dans al sinds ik vijf jaar oud ben. Eerst heb ik klassiek ballet gedaan maar na ruim vijf jaar ben ik me gaan verdiepen in andere dansstijlen waaronder modern, jazz en hip-hop. Ik heb meerdere jaren les gehad bij de Creative Art School in Veenendaal en Dance Studio Bennekom. Ook heb ik in verschillende musicals meegedaan.

In 2017 ben ik bij deze geweldige dansschool terecht gekomen en heb gedanst in Topteam 1 en les gegeven aan hip-hop team 1 en 4!!!
Komend jaar mag ik lesgeven aan ‘Compete 12+’ en … jazeker… een nieuwe dansstijl binnen Dance Inc: Afro !!

Kom je ook een kijkje nemen?
Je bent van harte welkom
Perseverance

Fleur Schekman

Compete & Perform 8+ | Hip-Hop Team Nunspeet

Heyhoi!

Zoals sommige van jullie misschien al weten ben ik Fleur! En dit jaar mag ik de groepen Compete & Perform 8+ en HipHop team Nunspeet lesgeven. Wat een mega fijne verassing dat ik verder mag met 8+ en een nieuwe groep in Nunspeet mag lesgeven! 🌟

Ook dit seizoen weer, zullen mijn lessen in het teken staan van jezelf ontwikkelen op verschillende manieren, van freestyle tot choreo maken en perfectioneren! In mijn les hoop ik jou verder te krijgen in het ontwikkelen van je eigen stijl naast dat je samen met je team een sterk, strak en goed geheel vormt. Ik hoop dat ik je mag uitdagen met oefeningen in zowel freestyle als in de choreografie. Ik kan niet wachten om samen met jou te dansen en alles uit het nieuwe seizoen te halen! ❤️

Ook nog even over mijzelf! Ik heb veel verschillende stijlen mogen dansen in de afgelopen jaren waaronder: klassiek ballet, feminine, showdance, hiphop en streetdance. Op mijn 7e ben ik begonnen met mixdance en vanaf toen ben ik nooit meer gestopt met dansen! Dansen is voor mij ongelofelijk belangrijk. Het kan juist een manier zijn om gewoon even alles te vergeten, lekker te dansen en plezier te hebben. Aan de andere kant kan dans ook juist alles vertellen! Het kan gevoelens uitdrukken maar ook een specifiek verhaal! Dans is voor mij echt magisch en dat hoop ik dit jaar over te mogen dragen. 💃🏻

Nienke Visser

Hip-Hop Team 5 | Compete & Perform 12+

Hoi ik ben Nienke! ben 18 jaar oud en dit is het eerste jaar dat ik docent mag zijn voor Dance inc.
Ik vind dansen het allerleukste om te doen en dans vanaf kleins af aan al meerdere stijlen zoals modern, hiphop, jazz, tap dance en ballet.
Ik doe nu met veel plezier een dansopleiding om later ook iets met dans te kunnen gaan doen.

Les geven vind ik ontzettend leuk en doe ik ook met veel plezier. Wat ik belangrijk vind is dat je vooral heel veel plezier hebt in een les en gemotiveerd bent om iets te leren. Ook vind ik het leuk om je eigen creativiteit in je dans te stoppen en je eigen ‘style’ te ontwikkelen. Ik ga lessen hiphop aan een groep van 12-16 jaar geven en Show Dance aan een groep van 8-12 jaar in Kampen. Hartstikke leuk dus! Als je zin hebt om te dansen zie ik je graag verschijnen!

Daniel Maliy

Manager

Daniël Maliy heeft al heel wat jaren achter de rug op het gebied van dans en podiumkunsten.

Meer dan 20 jaar geleden was hij ooit begonnen met Tapdance, dat later de interesse opwekte voor Breakdance, diverse Hip-Hop stijlen en uiteindelijk Dans en Choreografie in de breedste betekenis van deze woorden.

Dankzij zijn intensieve trainingen heeft hij het genoegen gehad om mee te kunnen doen aan verschillende tv-programma’s.
- Met een Tap Dans act in de studio bij het programma Bananasplit (lang geleden).
- Persoonlijk geselecteerd door Dan Karate voor de selectie groep van The Ultimate Dance (2011).
- Halve finalist van Hollands Got Talent (2012).
- Finalist bij het programma Ninja Warrior (2017).
- Het succesvol uitvoeren van de uitdaging bij Wedden Dat Ik Het Kan (2017).

Op het gebied van Dans en podiumkunsten:
- Drie maal winnaar van “De Beste Choreografie” bij een nationale choreografie wedstrijd The Hague Moves (2007, 2008, 2011).
- Auteur van het boek over het objectief meten en beoordelen van dans: Judging Dance Battles.
- Verantwoordelijk voor het ontwikkelen en schrijven van de opleidingen voor De Dans Academie.
- Werkzaam geweest als internationale dans jurylid (in Nederland, Tsjechië en Frankrijk), waaronder ook als hoofdjurylid tijdens de Europese Breakdance kampioenschap R16 (2013).

- Werkzaam geweest voor Codarts (internationale universiteit voor kunst).
- Werkzaam geweest voor TROS (media groep).
- Werkzaam geweest voor RTL (media groep).
- Werkzaam geweest voor Talpa (media groep).
- Werkzaam geweest als Europees Vertegenwoordiger van de internationale dans organisatie OUR B-Boys (gevestigd in Korea).

- Als artistiek leider en stage-performer winnaar van de Cosplay wereldkampioenschap C4 (2016)
- Als artistiek leider en stage-performer gewerkt voor Dutch Comic Con (+35.000 bezoekers)
- Als artistiek leider en stage-performer gewerkt voor Yorkshire Cosplay Con in Engeland
- Als artistiek leider en stage-performer gewerkt voor Salon Del Manga in Barcelona (+150.000 bezoekers)

Nu heel wat jaren later functioneert Daniël naast zijn verschillende projecten en activiteiten ook als manager en artistiek leider van Dance Inc!