https://www.youtube.com/watch?v=lwnhZaZezgE
hip-hop

Experimenteel Modern Basis & Selectie

Tijdens deze lessen leer je (technisch) modern dansen op een experimentele manier.

De lessen zullen uit twee onderdelen bestaan:
– Je leert moderne choreografieën, die zowel gericht zijn op techniek, als op gevoel en inleving. Dit maakt dat deze groep zowel technisch als theatraal leert dansen.
– Je leert improviseren en samen creëren. Dit is iets wat in het begin misschien nog iets spannends gaat zijn en we eerst minder tijd aan besteden dan de choreografieën, maar wat we steeds iets verder willen gaan uitbouwen. Het samen creëren gebeurt door improvisatie waarbij er ruimte is voor jouw creativiteit, maar wel samen, binnen een bepaalde context, verhaal, gevoel, boodschap of situatie. De docent is in dit gedeelte echt een coach in de creatie van de groep.

Deze twee onderdelen zullen elkaar versterken en aanvullen. Wat je leert tijdens het improviseren en creëren kun je toepassen bij het goed uitvoeren van choreografieën. En wat je leert bij de choreografieën kun je als inspiratiebron gebruiken voor improvisatie.

We streven naar 2 gemengde groep, basis en gevorderden!

STA JIJ STRAKS SAMEN MET JE TEAM OP TE TREDEN?

Trainingsdagen

Woensdag 19:00 - 20:00
Experimenteel Modern Basis
Windesheim | Zaal 6
Woensdag 19:30 - 21:00
Experimenteel Modern Selectie
Windesheim | Zaal 7

Ontmoet onze docenten!

Laura Job

Laura Job

Dansdocent Experimenteel Modern 10+

Thamar van den Broek

Thamar van den Broek

Dansdocent Experimenteel Modern 12+

Optredens en wedstrijden

Onze dansers treden meerdere malen per jaar op en doen mee aan wedstrijden. De selectiegroep modern zal ook meedoen aan andere grote optredens, zoals dansen op evenementen.