Over Dance Inc.

over Dance Inc.

“Dance Inc. de dansschool met passie voor jongeren! De docenten genieten wanneer de deelnemers stappen zetten en groeien in zelfvertrouwen en dansmoves! We hebben een geweldige uitdaging Zwolle heeft veel jongeren die opzoek zijn naar uitdaging..!"

Anton Frederiks
Eigenaar

Ontwikkeling

Voor degenen die meer uit meer uitdaging en prestatie zoeken in hun dansen krijgen bij Dance Inc. om verder te groeien in de selectie teams van Perform of Compete.  Daarnaast geven wij ook de mogelijkheid en ondersteuning aan gewillige leerlingen zich te ontplooien als een dansdocent(e).

Ethiek

Dance Inc. draagt een Christelijke identiteit. Dit houdt in dat wij de waarde van ieder mens en correcte normen en waarde in woord en daad hoog achten.
Ons verwachting is dan absoluut niet dat ieder lid zich bekeert, maar wel dat wij de noodzakelijke waarde hiervan mogen uitdragen.

Onderwijs

Onze docenten krijgen ieder jaar bijscholing en zijn gediplomeerde (of worden begeleidt in hun studie) aan De Dansacademie in Zwolle.

Veiligheid

Het is de voornaamste streven bij onze dansschool dat al onze leerlingen veilig zijn en zich ook veilig voelen. Deze regels worden regelmatig bij onze docenten in herinnering gebracht en maakt deel uit van onze interne bijscholing. Het is belangrijk dat iedereen binnen Dance Inc. zonder fysieke of emotionele obstakels vrij kan zijn om het beste uit zichzelf en zijn of haar naasten kan halen.

Anton Frederiks

Anton Frederiks

Eigenaar Dance Inc.

Daniel Maliy

Manager Dance Inc.