WORKSHOPS DOOR DANCE INC.

Dance Inc. geeft niet alleen lessen in hiphop en breakdance! Wij geven namelijk ook workshops in hiphop en breakdance, maar ook in het leren van een choreografie maken, het leren dansen in een battle of het leren van modern dansen. De workshops kunnen gegeven worden op feestjes, evenementen, jongerengroepen of op andere gelegenheden.

Lijkt dit jou leuk? Neem dan contact met ons op! Onze contactgegevens kun je vinden op onze contactpagina.

Workshop
Hip-hop

Leer hip-hoppen van onze professionele hip-hoppers!

Je leert de basis-moves en wordt uitgedaagd om samen met de groep
aan een choreografie mee te doen.

Als je voor het eerst danst, dan kan je het in het begin spannend vinden. Onze ervaren docenten weten precies hoe zij het zelfvertrouwen in jou op kunnen wekken. Ze passen het tempo aan aan jouw behoeftes, om zo het beste eindresultaat te halen!

Workshop
Breakdance

Leer breakdancen van onze professionele b-boys!

Je leert de basis-moves en wordt uitgedaagd om samen met de groep
toe te werken naar een jamsessie waarin je je geleerde skills presenteert

Onze breakdance docenten zullen op een rustig tempo de moeilijkheidsgraad opbouwen met de leerlingen. Zij weten precies hoe zij dit moeten aanpakken, om zo een tof eindresultaat te behalen!

Workshop
Choreografie

Leer choreograferen van de beste choreografen!

Je leert waar je op moet letten en hoe je te werk moet gaan om uiteindelijk met je groepje zelf een dans te maken.

Onze dansers weten precies waar op gelet moet worden tijdens het maken van een eigen choreografie. Zij zullen jou helpen met vragen of obstakels om zo naar een tof eindresultaat te werken!

Workshop
Battle Dance

Samen met je groepje wordt je klaargestoomd om tegen de andere te strijden!

Niet iedereen houdt van het dansen van een choreografie. Maar wanneer je competitie toevoegt aan bewegen op muziek, dan gebeuren er soms onverwachte dingen!

Je leert hoe je vanuit basistechnieken een dans opbouwt en het er gaaf uit laat zien door theater en spel er aan toe te voegen. Vanuit daar leer je hoe je tegen elkaar kan dansen en elkaar kan overtreffen van jullie gave bewegingen!

WorkshopModern

Leer modern dansen!

Tijdens de workshop modern dansen ben je bezig met je emotie en die van de groep. Je leert de basis-moves en wordt uitgedaagd om samen met de groep
toe te werken naar een eigentijdse moderne dans.

Je experimenteert met je gevoel en de bewegingen op de muziek en sluit met je groep af met een gezamenlijke dans. Onze dansdocenten zullen jou helpen om de mooiste dansen te maken!

Samenwerking met Onemotion Workshops

Wij werken samen met Onemotion workshops

Laat je inspireren door Onemotion, bij het organiseren van je evenement.

www.onemotion.nl